Despre noi

LAVANDA LOLA a inceput ca un proiect indraznet, o afacere de familie, multa munca si dragoste pentru LAVANDA…

Prioritățile noastre de top sunt satisfacția dumneavoastră și calitatea produselor noastre. Produsele noastre lavanda sunt realizate manual, și aranjate cu grijă. Suntem o mica afacere de familie care inca aloca timp pentru a împacheta fiecare comanda pentru a asigura prospetime si parfum.

Vizitați-ne și bucurați-vă de un minunat parfuma dat de câmpuri de levănțică într-un decor pastoral ce amintește de timpurile trecute. Va invitam la o experienta care va incanta simturile si va vor calma corpul și sufletul.

Suntem deschiși pentru public pentru recoltarea de buchete de lavandă de indată ce sezonul de înflorit-mai începe până când se termină în octombrie. Deschiderea reală și datele de închidere pot fi confirmate prin intermediul site-ului sau a telefonului. În același timp, puteți vizita Lavanda Lola în cadrul natural fermecător unde veti gasi produse și cadouri pe baza de lavandă. Oferim o varietate de aromoterapie, culinare, floral, acasă, și produse de uz personal realizate din Lavanda. Toate acestea sunt deasemenea disponibile pe site-ul web.